OpgraderOpret profilLogind


Webservices:Tråde: Indlæg: Nye:

GæstebogDenne gruppe er kun om gæstebogen.

7344106NY

ForumDenne gruppe er kun om det lille gratis forum.

3401822NY

BesøgstællerDenne gruppe er kun om besøgstælleren

127768NY

AfstemningI denne gruppe kan du søge hjælp til begge newbies afstemninger. Husk at fortælle hvilken en af dem du benytter.

93537NY

MailformularI denne gruppe kan du søge hjælp til begge newbies mailformulare. Husk at fortælle hvilken en af dem du benytter.

165899NY

KliktællerFå hjælp til opsætning af et komplet system der kan måle hvilke links dine besøgende klikker på.

46276NY

MaillisteDenne gruppe omhandler maillisten, en funktion som kan sende f.eks. nyhedsbreve til alle som har tilmledt sig. Maillisten er kun tilgængelig for betalende abonnementer.

64435NY

FIFU-toplistenDenne gruppe er om FIFU toplisten. Post kun spørgsmål om den liste i denne gruppe.

63330NY

Login systemDenne gruppe omhandler det lille login system, som kan benyttes af alle light brugerne

146780NY

Banner rotationDenne gruppe omhandler newbies banner rotation, spørgsmål ang. reklamer generelt bedes placeret i banner reklamer som findes under overskriften internet.

25137NY

DiverseHar du spørgsmål til en webservices som ikke har nogen gruppe, eller har du forslag til en ny så benyt denne gruppe.

119531NY
Community System:Tråde: Indlæg: Nye:

Åben gruppe.Her kan alle som overvejer at tegne et prof abonnement stille spørgsmål til de forskellige moduler.

1751039NY

Mine brugereHer postes alt som direkte har med jeres brugere at gøre. Eks.: hvad gør man ved en bruger som gør sådan og sådan

23104NY

Grund moduletGrund modulet, er login og hvad der ellers ligger der under, f.eks. udsendelse af nyhedsbreve, brugerrang osv. Emner om det interne mail modul bedes holdt i sin egen gruppe. Denne gruppe er låst, så kun prof brugerne kan poste.

1661033NY

Forum moduletSelve forumet og de funktioner som direkte er tilknyttet dette. Denne gruppe er låst, så kun prof brugerne kan poste.

1761240NY

Artikel moduletArtikel relateret ting postes her.Denne gruppe er låst, så kun prof brugerne kan poste.

62324NY

Tips og iderBruger til bruger tips, direkte forslag til ændringer høre ikke til her. Denne gruppe er låst, så kun prof brugerne kan poste.

311NY

Nye ting.Her postes forslag til helt nye moduler, forslag til forbedringer, postes i den relevante gruppe. Denne gruppe er låst, så kun prof brugerne kan poste.

40458NY

Intern mail modulSelv om at det interne mail system er en del af grund modulet, har det sin egen gruppe. Hold venligst kun emner om mail modulet i denne gruppe. Denne gruppe er låst, så kun prof brugerne kan poste.

2170NY

CoAdmin modulCoAdmin modulet spænder over andre moduler og har derfor sin egen gruppe. Spørgsmål ang. dine coadmins bedes postet her uanset hvilket modul deres funktioner ligger i. Denne gruppe er låst, så kun prof brugerne kan poste.

1055NY

Galleri modulSelve galleriet og de funktioner som direkte er tilknyttet dette. Denne gruppe er låst, så kun prof brugerne kan poste.

34158NY

Event kalenderSelve event kalenderen og de funktioner som direkte er tilknyttet dette. Denne gruppe er låst, så kun betalende brugerne kan poste.

1037NY

StatistikSelve statistik modulet og de funktioner som direkte er tilknyttet dette. Denne gruppe er låst, så kun betalende brugerne kan poste.

1247NY

ChatSelve chat modulet og de funktioner som direkte er tilknyttet dette. Denne gruppe er låst, så kun betalende brugerne kan poste.

934NY
Webdesign:Tråde: Indlæg: Nye:

HTML/CSSHer høre alle spørgsmål om html og css til, her under hvordan man koder i rigtige kode programmer.

2922960NY

JavascriptJavascript, er det sprog man kan lave mange små sjove ting i uden at have en bestemt type webhotel.

94807NY

PHP / MySqlProgramerings sproget php og database sproget MySql diskuteres i denne gruppe.

2162176NY

Vis din side for andre.Her kan du poste et link til din egen hjemmeside, så andre brugere f.eks kan se hvordan du bruger newbies services. Eller bare for at få en smule "reklame" for din side.

4394041NY
Internet:Tråde: Indlæg: Nye:

Banner reklamer.Alt hvad der har med reklamer på internettet at gøre.

48420NY

Søg og du skal findeHar du problemer med med at finde et eller andet, så kan du få råd og vejledning i brug af søgemaskiner og lignende værktøjer.

119890NY
Diverse:Tråde: Indlæg: Nye:

TestBrug venligst kun denne gruppe til at teste dine forum færdigheder i. Eller hvad du nu ønsker at teste.

17171NY

Ris og RosFortæl hvad der er godt og hvad der er skidt.

1341004NY

Snik snakHer kan der diskuteres lidt af hvert.

5935362NY

Newbies topliste.Her kan rette spørgsmål om newbies egen toplister og det tilhørende reference system.

56437NY

Konkurrencer på newbie.Denne gruppe er primært til spørgsmål om konkurrencerne på newbie. Det er dog tilladt at diskutere andre konkurrencer, hvis ellers de foregår på internettet.

19129NY

Abonnements spørgsmålDenne gruppe er udelukkende til spørgsmål ang. abonnementer på newbie.dk. Alle irelevante spørgsmål vil blive slettet!

81305NY

Community System:

Opstart System Grund modul Forum modul Chat modul Statistik modul Galleri modul Event kalender Artikel modul Intern mail modul CoAdmin modul Gratis grafik

Webservices:

Gæstebog Forum Besøgstæller Super Afstemning Afstemning Super Mailformular Mailformular Mailliste Kliktæller FIFU-topliste Login system Banner rotation Julekalender Rodekassen

Support:

Bruger forum E-mail Udvidet support Manualer Din profil FAQ / OSS

Artikler:

Webservices hjælp! Ting til website

Online netop nu:

Gæster: 57
Brugere: 0

Toplisten:

www.fest-tips.dkbennyp.dkherlighederne.dkfest-tips.dkwww.jemelv.dkwww.vitasclipart.dkwww.braadillum.dkhalloween-online.dkwww.gratisfordig.dkfuglefoto.comjulemandens-side.juwww.lemviginfo.dkwww.hyggefis.dkwww.carstenbelmark.www.hultshome.dkpiasbilleder.weeblywww.timiane.dklinkfinder.dkwww.jagthundefotogrjemelv.dkbrighs.dkchatbreak.dkskysite.dkhestekatalog.dkmobilvej.dk
Se flere?
Opdateret 20.11.2015 © www.vendelbodata.dk
Annoncering Betingelser Information Politik