OpgraderOpret profilLogind

Hvad er en profil?

En profil er dit personlige område på newbie.dk. Den består sådan set bare at et brugernavn med tilhørende password. Din profil er det som gør at du kan have alle de webservices du ønsker på det samme brugernavn. En profil kaldes også tit for en konto, selv om det ikke har en disse med penge at gøre.


Sådan opretter du en profil.

Det er ret nemt at oprette en profil til højre lige under reklamen er der en sektion hvor der står "Bruger login" i bunden af den er der et link "opret ny profil" klik på den og udfyld den side du kommer til, med korrekte data.

Du modtager en mail som skal bekræftes ellers slettes din profil igen. Det er ganske enkelt at bekræfte sin nye profil, det eneste du skal gøre er at logge ind med dit brugernavn og det tilsendte password.

Når du er oprettet som bruger har du adgang til hele siden. Opret alle de webservices du ønsker og få svar på dine spørgsmål i forumet.


Sådan retter du i din profil.

Når du er logget ind finder du i højre side, der hvor login boksen var, en lille menu som har med din profil at gøre. Klik på "rediger profil" så har du mulighed for at ændre på dine profil indstillinger. Nogle ændre bare ved at man klikker på den tilhørende opdater knap og ved andre skal man bekræfte en email.Til/afmeld nyhedsbrev:
Her kan du vælge om du vil have en email når der sker ændringer på newbie.dk. Der kommer en mail med et link til seneste nyt på newbie. Du modtager altså ingen tunge html mails, så det er ikke noget som vil belaste din telefon regning ret meget. Det er helt valg fri om man ønsker dette.Ret hjemmeside adresse:
Her kan du ændre din primære hjemmeside adresse. Den har ikke noget at gøre med evt. adresser på diverse webservices, men skal mere ses som den adresse der er dit ansigt på din profil.Ret mail adresse
Her kan du ændre din mail adresse og det er vigtigt at du husker dette, da det ellers er umuligt for dig at få tilsendt password. Du vil heller ikke modtage evt. advarsler hvis du på grund af inaktivitet er ved at miste din profil og der med alle dine webservices. Indtast den nye mail adresse, når du har klikket på "opdater" så får du en mail som du skal bekræfte før den er ændret.Ret password
Har du besvær med at huske dit password, så kan du rette talkoden til noget andet. Vær opmærksom på at, passwordet skal være mindst 8 bogstaver langt, det må ikke starte med et tal og der er forskel på store og små bogstaver. Hvis du glemmer dit password så kan du selvfølgelig bestille det via mail. Da ikke engang webmasteren på newbie kan læse dit password er man nødtil at nulstille det, derfor får du endnu engang en tal kode og kan så efterfølgende ændre det igen.Hvad er mit password?

Newbie.dk kender ikke engang dit password, derfor hjælper det ikke noget at spørge om det, hverken i forumet eller i en mail. Den eneste der kender dit password er dig selv. Så glemmer du det er du nødtil at bestille et nyt. Dette gøres ved at du i login boksen klikker på "glemt password?", på den side der kommer frem indsætter du den mail adresse som du har tilknyttet din profil. Der efter modtager du dit brugernavn og et nyt password i din mailboks.


Hvad er det med de henvisninger?

På newbies topliste kan man henvise nye brugere, det kan du læse mere om i vejledningen til den. Det antal henvisninger der er nævnt i din profil oversigt er det antal personer du har henvist, som ikke har købt en opgradering endnu.


Hvordan sletter man sin profil?

Log ind med dit brugernavn, slet de webservices du har oprettet, klik på "Slet" den finder du på ved at klikke på "min profil" i toppen lige under reklamen. Der kommer en kort tekst, med en advarsel om at profilen ikke kan genskabes. Dette er ikke for sjov, sletter du din profil en den væk for evigt! Klik på "ja slet min profil" knappen, har du slettet de webservices du har haft oprettet, bliver din profil nu slettet. Har du ikke slettet alle webservices så bliver du gjort opmærksom på dette og din profil bliver ikke slettet.


Community System:

Opstart System Grund modul Forum modul Chat modul Statistik modul Galleri modul Event kalender Artikel modul Intern mail modul CoAdmin modul Gratis grafik

Webservices:

Gæstebog Forum Besøgstæller Super Afstemning Afstemning Super Mailformular Mailformular Mailliste Kliktæller FIFU-topliste Login system Banner rotation Julekalender Rodekassen

Support:

Bruger forum E-mail Udvidet support Manualer Din profil FAQ / OSS

Artikler:

Webservices hjælp! Ting til website

Online netop nu:

Gæster: 58
Brugere: 0

Toplisten:

www.fest-tips.dkbennyp.dkherlighederne.dkfest-tips.dkwww.jemelv.dkwww.vitasclipart.dkwww.braadillum.dkhalloween-online.dkwww.gratisfordig.dkfuglefoto.comjulemandens-side.juwww.lemviginfo.dkwww.hyggefis.dkwww.carstenbelmark.www.hultshome.dkpiasbilleder.weeblywww.timiane.dklinkfinder.dkwww.jagthundefotogrjemelv.dkbrighs.dkchatbreak.dkskysite.dkhestekatalog.dkmobilvej.dk
Se flere?
Opdateret 20.11.2015 © www.vendelbodata.dk
Annoncering Betingelser Information Politik