OpgraderOpret profilLogind

Community System hvad og hvorfor!:

Ude i den store farlige verden findes der noget som hedder CMS (Content Management System) frit oversat betyder det "indholds styrings system", det er kort fortalt et system hvor man uden de store færdigheder inden for programering og html kodning, kan oprette og styre et helt website hvad angår tekst billeder osv.

Et Community er en samling af personer som på den ene eller anden måde har en fællels interesse, disse personer er typisk oprettet som brugere af et website. Newbie.dks bruger en sådan en samling personer. De kan hver i sær logge ind på deres profil og skrive i et forum eller oprette forskellige services. Men det kunne ligeså godt være en samling at personer som hvis største lidenskab var "Engelske græsplæner fra 1700 tallet".


Få dit eget community!

Newbie.dk tilbyder nu sådan et system, det er en lidt skæv parring mellem de to førnævnte systemer. Det vil sige at du skal have din egen hjemmeside, præcis som hvis du brugte en af de gratis services, men du vil kunne foretage en hel del styring direkte her fra. Det foregår på den måde at du opretter de moduler du ønsker at bruge, indsætter nogle forskellige koder på din hjemmeside de steder hvor du ønsker den eller de funktioner.

Hvis f.eks du ønsker at dine besøgende skal kunne skrive artikler til udgivelse på din side, opretter du artikkel modulet, indsætter en koden på en side. På den side skriver dine brugere så artikler og du logger efter følgende ind på newbie.dk og godkender en artikkerne. De bliver så via en anden kode vist på din hjemmeside. Det vil sige at når systemet først er sat op kan du sidde på bahamas og med en simpel computer uden dine favorit programmer styre slagets gang på din hjemmeside. (Ps. billetten til bahamas følger ikke med i prisen)


Hvad kan det?:

Hvad kan sådan et fint system så? Jo det kan faktisk alt. Skal man være lidt fræk, så vil du næsten opleve det som at få din egen private programmør koblet på din hjemmeside. Det er selvfølgelig lidt overdrevet men alligevel ikke helt løgn. Man kunne godt sætte sig ned og udvikle i lang tid, istedet har jeg valgt at lade brugerne stille kravene også udbygge systemet efter det. Derfor vil du som prof bruger opleve at du kan få det næsten som du ønsker.

I øjeblikket er grund modulet i funktion, et ret godt forum er også i drift, disse to moduler vil der selvfølgelig blive bygget vidre på. Hvad der så kommer af nye moduler er delvis op til de brugere som ønsker at benytte systemet. Så har du et ønske til et eller andet du godt kunne tænke dig og kan det laves så andre også kan have glæde af det, så er det bare med at kontakte newbie.dk og være med i udviklingen. I de efterfølgende afsnit kan du læse lidt om hvad der allerede er i drift og hvad der er planlagt.


Grund modul:

Grund modulet er hjertet i dit system, uden dette kan du ikke bruge det til noget. Derfor er det første du skal gøre at oprette sådan et. I grund modulet er der indbygget moduler til at dine brugere kan oprette sig, og logge ind. Ligeledes er der funktioner hvor du kan tildele dem en rang, eller sætte begrænsninger på dem. Grund modulet indeholder også funktioner til at slette brugere eller udsende nyheds breve.


Forum modulet:

Forum til dine bruger, brugerne skal være logget ind for at kunne skrive i det, men som i faktisk alle andre forumer, kan alle læse i det. Du kan som admin slette brugere eller tildele dem en rang, på den måde kan du give dine brugere titler de kan prale med, en meget brugt funktion i et forum.


Community System:

Opstart System Grund modul Forum modul Chat modul Statistik modul Galleri modul Event kalender Artikel modul Intern mail modul CoAdmin modul Gratis grafik

Webservices:

Gæstebog Forum Besøgstæller Super Afstemning Afstemning Super Mailformular Mailformular Mailliste Kliktæller FIFU-topliste Login system Banner rotation Julekalender Rodekassen

Support:

Bruger forum E-mail Udvidet support Manualer Din profil FAQ / OSS

Artikler:

Webservices hjælp! Ting til website

Online netop nu:

Gæster: 57
Brugere: 0

Toplisten:

www.fest-tips.dkbennyp.dkherlighederne.dkfest-tips.dkwww.vitasclipart.dkwww.jemelv.dkwww.braadillum.dkhalloween-online.dkwww.gratisfordig.dkfuglefoto.comjulemandens-side.juwww.lemviginfo.dkwww.hyggefis.dkwww.carstenbelmark.www.hultshome.dkpiasbilleder.weeblywww.timiane.dklinkfinder.dkwww.jagthundefotogrjemelv.dkbrighs.dkchatbreak.dkskysite.dkhestekatalog.dkmobilvej.dk
Se flere?
Opdateret 20.11.2015 © www.vendelbodata.dk
Annoncering Betingelser Information Politik